Tjänster

Webbdesign

Jag skapar responsiva webbplatser i wordpress och hjälper er från idé till design och publisering.

Grafisk design

Behöver ni ny logotyp, vektorisera er gamla eller kanske en ny grafisk profil? Bolla dina idéer med mig så skapar vi tillsammans!

Coachning

Behöver du hjälp och rådgivning med din webbplats eller hjälp att lösa ett problem? Tveka inte att höra av dig!

Hosting

Köp domännamn samt webbhotell via mig så ni slipper hålla koll på alla detaljer och förnya domänen. Jag är återförsäljare för loopia. 

Webbdesign

Jag skapar responsiva webbplatser i wordpress och hjälper er från idé till design och publisering. En snabbladdad webbplats med responsiv design & förutsättningar för bra SEO är självklarheter.

Grafisk design

Jag hjälper gärna till med att designa er nya logotyp! Jag skapar proffsiga logotyper till konkurrenskraftiga priser. Jag hjälper er även med annan utformning, till exempel reklamutskick och dylikt. Hör av dig om du har en idé eller bara vill fråga något!

Hosting

Jag erbjuder att ni kan köpa domännamn samt webbhotell via mig så ni slipper hålla koll på alla detaljer och förnya domänen. Jag kan självklart även installera webbsidan på ert befintliga webbhotell. Jag anpassar mig efter era behov. Jag är återförsäljare för loopia.

Håll kontakten

Registrera dig till nyhetsbrevet för att få tillgång till erbjudanden och rabatter.

Redo att synas på webben?

Jag har hjälpt företag och organisationer att synas på webben sedan 2017. Vill ni producera ny webb där målet är att få ny grafisk design & synas på webben? Då ser jag fram emot ert samtal.

JOBJO LOGO 300px colortext
2018
Top